WebDesign

 • Website de prezentare

  49.99€ O singură dată
  Comandă acum
  • Este un website care are scopul de a completa și reprezenta o afacere în spațiul online. Este alcătuit dintr-o singură pagină (one-pager) care conține toată informația necesară prezentării unei mici întreprinderi. Având o funcționalitate simplă, dar de efect, un website broșură este perfect pentru bussiness-uri care își manifestă majoritatea activității în spațiul fizic și au nevoie de o simplă exprimare a acesteia în format digital.
 • Website servicii

  99.99€ O singură dată
  Comandă acum
  • Acasă, Despre, Articole și Contact, un website pentru servicii are în cele mai multe cazuri pagini adiționale destinate serviciilor oferite. Acest tip de website poate avea o funcționalitate complexă prin care să atragă clienții oferindu-le diferite interacțiuni sau exemple legate de serviciile oferite. (formulare de programare, auto-answering robot, etc.) Este un website care are drept scop prezentarea unor servicii iar rolul principal al acestuia este acela de a atrage clienții din spațiul web. Având la bază paginile principale
 • Woocommerce

  199.99€ O singură dată
  Comandă acum
  • Fiind cel mai complex tip de website, magazinul online este exact ceea ce îi spune și numele, un spațiu digital în care un întreprinzător își poate comercializa produsele. Magazinul online folosește platforma woocommerce și este complex din punct de vedere al funcționalității (metode de plată, autentificare a utilizatorului, shipping etc.) Produsele sunt actualizate și modificate în mod frecvent, astfel mentenanța acestui tip de website este necesară pentru o bună funcționare a afacerii.

Powered by WHMCompleteSolution