[ GoFast.Ro ] Concurs - comunitate cadou

Bună ziua , Prin dorința de a ajuta la dezvoltarea gaming-ului ne-a venit ideea de a oferi o comunitate cadou, mai exact, compania GoFastHosting LTD deține domeniul hightcs.ro și dorește să-l ofere cadou unui client dornic de a o folosi . Noi ne angajăm prin a vă oferi domeniul ( o să-l aveți în contul client pe www.gofast.ro ), ... Continuare »

22 Oct 2020
Politică de confidențialitate

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm Comentarii Când vizitatorii lasă comentarii pe sit, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului. Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele ... Continuare »

11 Oct 2020
Termeni și Condiții GoFast

GoFast.Ro si toate informatiile oferite aici sunt proprietatea GoFast Hosting LTD. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului gofast.ro sau de a afecta performantele serverului pe care acesta ruleaza va fi considerat tentativa de frauda si va pune in miscare declansarea unei actiuni ... Continuare »

11 Oct 2020
Despre GoFast Hosting LTD

Salutare, Compania GoFast Hosting LTD și-a început activitatea in 17 Decembrie 2018 cu vânzarea produselor Hosting ( ex: WebHosting , Servere VPS & Dedicate ), în timp am început să fim cunoscuți și să fim apreciați pentru serviciile oferite de către noi, în data de 05.10.2020 am fost abordați de către un tânăr român dacă ... Continuare »

8 Oct 2020

Powered by WHMCompleteSolution